Cuisine Chic

Fantasy Thai cuisine by Ryan Hart  eBooks & eLearning

Posted by moneyguzzler at May 27, 2017
Fantasy Thai cuisine by Ryan Hart

Fantasy Thai cuisine. 25 simple and quick recipes by Ryan Hart
English | 2017 | ASIN: B072LXZZBY | 48 Pages | ePUB | 1.2 MB

Très Green, Très Clean, Très Chic  eBooks & eLearning

Posted by AlenMiler at April 30, 2015
Très Green, Très Clean, Très Chic

Très Green, Très Clean, Très Chic: Eat (and Live!) the New French Way with Plant-Based, Gluten-Free Recipes for Every Season by Rebecca Leffler
English | Apr 21, 2015 | ISBN: 1615192514 | 224 Pages | AZW3/EPUB/PDF (conv) | 25.8 MB

Say Bonjour to Green Cuisine—it’s the new French way to be healthy, happy, and stylish, bien sûr! No one does food and lifestyle like the French! That’s why the French approach to clean, green eating adds a dash of flair—or a drizzle of decadence—to even the humblest of fruits, veggies, and legumes.

Jonathan Garnier, "Barbecue et cuisine d'été, Coup de Pouce 475 recettes"  eBooks & eLearning

Posted by TimMa at March 26, 2015
Jonathan Garnier, "Barbecue et cuisine d'été, Coup de Pouce 475 recettes"

Jonathan Garnier, "Barbecue et cuisine d'été, Coup de Pouce 475 recettes"
Publisher: Transcontinental | 2009 | ISBN: 2894724055 | French | PDF | 599 pages | 164.38 Mb

La belle saison est arrivée : on sort le barbecue ! Pour inspirer le chef, Coup de pouce a réuni dans ce livre le meilleur de ses grillades. Boeuf, porc, agneau, volaille, poissons, fruits de mer et légumes variés : vous trouverez des façons appétissantes et faciles de les apprêter, avec des marinades et des sauces qui rehausseront leurs saveurs à la perfection. …
Claire Nijnikoff, Shirley Leong Ho, "Chic et rapide : 50 recettes légères et belles"

Claire Nijnikoff, Shirley Leong Ho, "Chic et rapide : 50 recettes légères et belles"
Publisher: Es-cuisine | 2011 | ISBN: N/A | French | True PDF | 68 pages | 1.7 Mb

L'art de recevoir en beauté et sans peine pour tous les goûts pour tous les styles aux légumes multicolores.

Idées de Cuisine avec Yves Mattagne  eBooks & eLearning

Posted by TimMa at Jan. 1, 2012
Idées de Cuisine avec Yves Mattagne

Idées de Cuisine avec Yves Mattagne
2007 | French | VOB | 720x576 | MPEG-2 6984 Kbps 25.000 fps | AC-3 192 Kbps | Lenght: 01:42:20 | 5.18 Gb
Genre: eLerning/Cooking | Studio: RTL-TVI | Subtitles: No

1000 secondes, d’après une idee de Herwig Van Hove.
Le chef Yves Mattagne, assiste par Sandrine Dans ou Agathe Lecaron, concocte un menu, aise à realiser à tout les budgets. Yves Mattagne met toute sa passion dans les diverses facettes de l’univers de la cuisine contemporaine, il aime faire découvrir à tous que cuisiner c’est rêver. …
Culture of the Fork: A Brief History of Everyday Food and Haute Cuisine in Europe [Repost]

Culture of the Fork: A Brief History of Everyday Food and Haute Cuisine in Europe by Giovanni Rebora, translated by Albert Sonnenfeld
English | November 15, 2001 | ISBN: 0231121504 | EPUB + PDF | 224 pages | 14/5.1 MB

Savvy Chic: The Art of More for Less  eBooks & eLearning

Posted by IrGens at May 14, 2017
Savvy Chic: The Art of More for Less

Savvy Chic: The Art of More for Less by Anna Johnson
English | October 26, 2010 | ISBN: 0061715069 | EPUB | 336 pages | 24.9 MB

Accounting for Taste: The Triumph of French Cuisine (repost)  eBooks & eLearning

Posted by libr at May 14, 2017
Accounting for Taste: The Triumph of French Cuisine (repost)

Accounting for Taste: The Triumph of French Cuisine by Priscilla Parkhurst Ferguson
English | 2004 | ISBN: 0226243230 , 0226243249 | ISBN-13: 9780226243238 , 9780226243245 | 262 pages | PDF | 3,1 MB

Cuisine à la plancha  eBooks & eLearning

Posted by ernaniaroldo at May 9, 2017
Cuisine à la plancha

Cuisine à la plancha
Artemis (9 mars 2012) | ISBN: 2816002039 | Français | PDF | 64 pages | 52 MB

Falafel Nation : Cuisine and the Making of National Identity in Israel  eBooks & eLearning

Posted by readerXXI at May 8, 2017
Falafel Nation : Cuisine and the Making of National Identity in Israel

Falafel Nation :
Cuisine and the Making of National Identity in Israel

by Yael Raviv
English | 2015 | ISBN: 0803290179 | 296 Pages | PDF | 13 MB

A study of the changes in food practices and in attitudes toward food and cooking, Falafel Nation explains how the change in the relationship between Israelis and their food mirrors the search for a definition of modern Jewish nationalism.